Egykor a papír értéke volt már járt 1700 körül is, majd 200 alól újra visszaerősödött 400 fölé. Meddig mehet még a részvény?

A társaság nem régiben, kezdődött átszervezése, amely a Synergont ma már több vállalatot is átölelő holdinggá tette, egy pozitív folyamat kezdete.

A Synergon, akvizícióval és kiszervezéssel létrejött cégek tulajdonosává vált. Az anyacég, a Synergon Informatika Nyrt, szakmai befektető társasággá alakul, amely a jövőben is tervez felvásárlásokat az infokommunikációs piacon, és az ezzel kapcsolatos tárgyalásokat nem sokára meg is kezdi a társaság. A csoport működése az országhatáron kívülre is kiterjed, jelenleg Csehországra, Szlovákiára és Bulgáriára.

Az átszervezés, az átláthatóbb működés és a költségek racionalizálása 2011 év végére már pozitív fordulatot hozott és előfutára volt a 2012-es év, jelentős eredmény javulásának. Az első három negyedévben a költség megtakarítás már elérte a 789 millió forintot.
2012-es év harmadik negyedévében a társaság már 332 millió forint pozitív pénz egyenleggel zárta a negyedévet. A pénzügyi műveletek nettó nyeresége az első kilenc hónapban 324 millió forint volt. A saját részvény határidős ügylet nyeresége, 47 millió forint, a deviza árfolyamnyereség 206 millió forint, a kamat ráfordítás 39 millió forint volt. Az Infinity a.s. cseh leányvállalat által fizetett osztalék 110 millió forintot tett ki.